Od četvrtka do nedjelje mobilno reciklažno dvorište na Kapelici

Od četvrtka do nedjelje mobilno reciklažno dvorište na Kapelici

10.1.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Ekologija

Ovoga četvrtka i petka (10. i 11. siječnja) mobilno reciklažno dvorište biti će postavljeno na Kapelici kod bivše trgovine “Morčaki”. Pozivamo mještane gornje Kapelice i Brega Ivanovci da koriste uslugu mobilnog reciklažnog dvorišta. Nakon toga u subotu i nedjelju (12. i 13. siječnja) mobilno reciklažno dvorište seli kod bivše trgovine na Kapelici, na uslugu mještanima donje Kapelice. Radno vrijeme je od 9,00 do 16,00 sati.


Putem MRD-a omogućava se prikupljanje većeg broja različitih vrsta otpada kao što su papir i karton, ambalaža od plastike, metala i stakla, ostala plastika, staklo i metali, tekstil, baterije i akumulatori, lijekovi, boje, tinta, ljepila, smole, otpadna ulja (i jestiva i motorna), metalna ambalaža pod tlakom, ambalaža od opasnih tvari, EE otpad, fluorescentne i štedne žarulje, glomazni otpad. Na MRD-u na raspolaganju je djelatnik zadužen za prihvat otpada od strane građana i njegovo vaganje te odlaganje u za to namijenjene posude.


Idući tjedan mobilno reciklažno dvorište gostovati će u Prtlogu (14. i 15. siječanj), Gondolićima (17. i 18. siječanj) i Presici (19. i 20. siječanj).


prvimaj.hr

mobilno reciklažno dvorište smeće otpad komunalno prvi maj kapelica