Obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba i u Labinu

Obilježavanje Međunarodnog dana starijih osoba i u Labinu

28.9.2016. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba koji se obilježava 1. listopada, Centar za pomoć starijim osobama (Centar +65) organizira Dan otvorenih vrata u petak 30. rujna 2016. godine od 09,00 do 15,00 sati.

Dan otvorenih vrata održava se u uredu Centra +65 na adresi Rudarska 1, Labin (zgrada bivše Direkcije), a svi zainteresirani moći će se upoznati sa radom Centra, uslugama koje pruža, planiranim aktivnostima  te dobiti informacije o mogućoj suradnji. Posjetitelji će ujedno moći pogledati i izložbu slika umirovljene samouke umjetnice Nade Križanac.

U subotu, 01. listopada 2016. godine na Gradskoj tržnici Labin u vremenu od 08,00 do 11,00 sati djelatnice Centra nuditi će na štandu građanima letke sa svim relevantnim informacijama o radu samog Centra, pozivati zainteresirane građane starije dobi da se uključe u aktivnosti  koje Centar organizira (Olimpijada za starije osobe, edukativna predavanja) te prigodnom podjelom kolača i srdačnim razgovorom čestitati svim starijim osobama njihov dan.

Istog dana, u suradnji sa Gradom Labinom i Patronažnom službom Istarskih domova zdravlja – Ispostava “Dr. Lino Peršić” Labin, organizirat će se mjerenje tlaka i kontrola šećera u krvi za građane treće životne dobi u Klubu umirovljenika Donji Labin (Trg Labinskih rudara) u vremenu od 08,00 do 10,00 sati.

 

međunarodni dan starijih starije osobe centar +65