Novi uspjesi Budokai kluba Labin

Novi uspjesi Budokai kluba Labin

1.9.2009. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

U organizaciji Hrvatskog Kickboxing Saveza u Splitu je održan Hrvatski kickboxing kup u semi contactu za mlađe i starije kadete. Sudjelovalo je stotinjak natjecatelja iz 12 hrvatskih kickboxing  klubova.Ovo je natjecanje ujedno bilo i posljednji kontrolni turnir za članove hrvatske kickboxing reprezentacije koji će nastupiti na Europskom kickboxing prvenstvu za kadete i juniore u Puli od 20. do 27. rujna ove godine.

 

Na ovom su Kupu nastupli su i  natjecatelji  kickboxing kluba  „Budokai Labin“ iz Labina, te se vratili kući sa 6 pehara.

Labinski takmičari su osvojili jedno prvo, jedno drugo i četiri treća mjesta, U semicontactu  prva mjesto je osvojila mlađa kadetkinja Katarina Cukarić u kategoriji plus 47 kilograma.

Drugo  mjesto je osvojio  stariji kadet Marino Faraguna u kategoriji do 42 kilograma.  Treća mjesta su osvojili  mlađi kadeti Roko Brenković do 32 kg, Paulo Blažina do 37 kg i mlađa kadetkinja Nicole Zahtila do 42 kg te Katarina Cukarić u starijim kadetkinjama do 65 kg. Korak do pehara bili su i mladi takmičari Domagoj Josip Kubaj, Filip Grbić i Dominik Ivan Kubaj.

budokai borilački sportovi Roko Brenković Marino Faraguna Nicole Zahtila sport prvenstvo paolo blažina katarina cukarić