Novi trener NK Rudara pred Cres: Ako se budemo borili kako to od nas zahtijeva veličina kluba, rezultat neće izostati

Novi trener NK Rudara pred Cres: Ako se budemo borili kako to od nas zahtijeva veličina kluba, rezultat neće izostati

28.9.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nogometaši Rudara sutra s početkom u 16 sati igraju prvenstveni susret protiv sportskih rivala s Cresa. Biti će to svojevrsni početak nove ere, jer je seniorsku momčad u tjednu preuzeo Dragan Načinović, dosadašnji šef struke u omladinskom pogonu.

Rudar se trenutno nalazi na devetoj poziciji u konkurenciji 16 klubova s pet osvojenih bodova što nije alarmantno, ali je broj osvojenih bodova premaleni u odnosu na povoljni raspored kojeg su dosad „zeleno-crni“ imali.

„Svlačionica ima puno iskusnih i kvalitetnih igrača, ali i mladih talentiranih, to nije upitno. Kvalitetu imamo, i ako bude pristup pravi, ako se budemo borili kako to od nas zahtijeva veličina kluba, onda rezultat neće izostati“, rekao je kratko novi trener Načinović.

U Labin stiže Cres, klub našeg prijatelja Tončija Zubovića, a ni oni nisu u sezonu krenuli suviše dobro, osvojivši dosad samo tri boda. Ali, momčad koja u svojim redovima ima Ciancija, Belobrajdića, Žarića, Kučinića, Jusufija i ostale, ne može se okarakterizirati kao slaba u četvrtoj ligi.

Zbog toga, mladu momčad Rudara (prosjek godina 22.9, četvrti najmlađi u ligi), očekuje zahtjevan okršaj protiv najiskusnije momčadi lige. Uz lijepo ispunjene tribine, biti će im puno lakše te Kovari i ovim putem pozivaju sve da pomognu svojim pljeskom i bodrenjem naše  mlade nogometaše.

PROMJENE U KADRU

Novi trener Dragan Načinović u kadar će dobiti Antonija Gračića, 17-godišnjaka koji stiže u sklopu suradnje s Istrom 1961 kojoj je to bio kapetan kadeta u lanjskom prvoligaškom natjecanju.

Također, obzirom na manjak igrača u klubu, Načinović je odlučio dati deset dana probnog roka Erduanu Bajramiju kako bi igrač uspio dokazati da želi igrati za Rudar i da cijeni grb na dresu kojeg nosi.


NK Rudarnk rudar sport nogomet dragan načinović