Novi Labin: Motusi na Valentinovo u Lamparni!

Novi Labin: Motusi na Valentinovo u Lamparni!

14.2.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Nestranačka građanska inicijativa za "NOVI LABIN" danas sa početkom u 20:00 sati u KUC Lamparni organizira još jedan koncert za mlade i sve ostale koji se tako osjećaju. Ulaz je besplatan kao i na svaki koncert koji organizira ova nestranačka udruga. Na koncertu ćete moći pogledati brošure i ispuniti pristupnicu ako ste zainteresirani. Evo i rasporeda svirke bendova nadanašnjem koncertu:

 


20.00 - 20.20 Wintergrave
20.30 - 20.50 Grief Charisma
21.00 - 21.20 Live your choice
21.30 - 21.50 Anomalija
22.00 - 22.20 M.U.R.
22.30 - 22.50 Useless
23.00 - 23.20 Breech Deenower
00.00 - … Motus Vita Est

 

Nešto o nestranačkoj građanskoj inicijativi novilabin.org:

 

NOVILABIN.ORG je nestranačka građanska inicijativa za informiranje i edukaciju građana o njihovim pravima, mogućnostima i potrebi da sudjeluju u upravljanju lokalnom zajednicom.

 

Građanska inicijativa za Novi Labin (novilabin.org) želi promijeniti nezainteresiranost i negativan stav građana prema politici, kako bi aktivnije sudjelovali u životu lokalne zajednice, posebno u procesima donošenja odluka u gradu Labinu te općinama Kršan, Nedešćina, Pićan i Raša, te na taj način doprinijeli razvoju za život ugodnije, zabavnije, bogatije, veselije i drugačije Labinštine, u kojoj će biti SVI RAZLIČITI I SVI JEDNAKInovilabin.org projekt je promicanja i poticanja demokratizacije i razvoja civilnog društva u gradu Labinu te općinama Kršan, Nedešćina, Pićan i Raša.  novilabin.org građanska je inicijativa za informiranje i edukaciju građana o njihovim pravima, mogućnostima i potrebi da sudjeluju u upravljanju lokalnom zajednicom. novilabin.org građanska je inicijativa koja potiče i promiče osobnu različitost, ali i jednakost svih građana, kako pred tijelima i organima vlasti, tako i u mogućnosti da sudjeluju u procesima odlučivanja na lokalnoj razini. novilabin.org građanska je inicijativa poticanja građana da izađu na lokalne izbore u svibnju 2009.g., tj da biraju i da budu birani, te da na jednostavan način riješe komplicirana pitanja. novilabin.org podržava sve nezavisno, alternativno, underground i off.

Motusi Valentinovo Novi Labin Lamparna facebook koncert