Nova pobjeda NK Rudara – Ivan Golić poentirao za slavlje

Nova pobjeda NK Rudara – Ivan Golić poentirao za slavlje

6.9.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nogometaši Rudara danas su ostali maksimalni pred veliki derbi na Čavlima pobijedivši dobru i borbenu momčad Vinodola. Nisu posebice briljirali, ali vidi se da ova momčad ima glavu i rep, a prije svega i karakter što se značajno primijetilo nakon izlaska kapetana Kurtića koji je s momčadi ostao “na žici” pomagajući sa savjetima.


U Labinu pola sata nije bilo većih uzbuđenja (osim pogođene vratnice domaćina), a onda sudac Bionda ne dosuđuje podosta očiti jedanaesterac na Ivanu Macanu kojeg je čuvar vidljivo gurnuo u letu prema lopti. Tri minute kasnije nakon skraćenog kornera sjajno glavom puca Antonio Načinović, ali vratar Marino Godinić lijepo odbija u korner.


Serija novih opasnih napada Labinjana nastavila se u 36. minuti kada Saša Urošević nakon minijature na strani ubacuje u peterac odakle Ivan Krizmanić šalje loptu preko gola. Rudari dolaze do gola pomalo slučajno – loše je reagirao gostujući branič, a Ivan Golić s desetak metara iskosa pogađa suprotnu malu mrežicu za 1:0.


Gostujući vratar Marino Godinić u 64. minuti odbija „bombu“ Roberta Dadića, a odbijenu loptu s tri metra preko gola šalje domaći kapetan Edis Kurtić. U 73. minuti Legac odlično brani, točnije odbija u korner, udarac Petrinovića glavom. Do kraja susreta nije bilo prevelikih prigoda pa je ostalo 1:0.


LABIN – Gradski stadion – III HNL ZAPAD – 2. KOLO

SUDAC: Tomislav Bionda (Zaprešić) POMOĆNI SUCI: Dominik Benković (Zaprešić) i Marko Rašić (Zagreb) DELEGAT: Željko Tulić (Rijeka)

RUDAR – VINODOL 1:0 (0:0)

nk rudar nk vinodol nogomet pobjeda ivan golić