Noćas izgorio gradski poslovni prostor u središtu Labina, izgorio i pas vlasnika, a šteta 15 tisuća kuna (galerija fotografija)

Noćas izgorio gradski poslovni prostor u središtu Labina, izgorio i pas vlasnika, a šteta 15 tisuća kuna (galerija fotografija)

1.9.2009. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

LABIN - Noćas oko 00.30 sati izbio je požar u prostoru antikvarijata na Titovom trgu u Starom Labinu u kojem je smrtno stradao pas korisnika prostora, a još neutvrđena materijalna šteta je nastala u samom antikvarijatu te u stanu iznad njega. Prostor je na privremeno korištenje od Grada Labina dobio 53-godišnji Senad Husidić, a u tijeku je bio sudski postupak za njegovo iseljenje.

Kako se saznaje na mjestu događaja, Husidić je u poslovnom prostoru i živio, a kako mu je bila isključena električna energija, koristio je petrolejsku svjetiljku, koja je najvjerojatnije i prouzročila požar. Husidić je, naime, izašao u grad, a ubrzo su stanari osjetili miris dima. Navodno je širenje požara pospješilo i razbijanje prozorskog stakla. Vatrogasci su, nakon što su morali rezati dio poda susjednog stana kako se požar ne bi proširio, vatru lokalizirali u 1.15, a potpuno ugasili u 1.30 sati. Očevid je u tijeku.

 

Foto: crni

 

 

požar vatrogasci poslovi prostor šteta pas crna kronika vatra titov trg