NK Rudar zabranio parkiranje ispred ulaza na gradski stadion

NK Rudar zabranio parkiranje ispred ulaza na gradski stadion

22.1.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Temeljem sve učestalijih pritužbi građana u svezi parkiranja na prostoru oko ulaza na Gradski stadion u Zelenicama vodstvo našeg kluba je odlučilo kako u buduće nogometaši Rudara svoje automobile mogu parkirati isključivo na slobodnim parkirnim mjestima preko puta ulice Zelenice ili  na ostalim parkinzima u blizini stadiona.

 

Ispred klupskih prostorija u buduće će moći parkirati samo treneri i klupski dužnosnici, i to i oni isključivo na slobodnim, a označenim parkirnim mjestima. NK Rudar se unaprijed ograđuje za slučajeva budućih eventualnih nepropisnih parkiranja ostalih osoba koji dolaze na stadion, a nisu članovi kluba, uključujući i roditelje nogometaša u nižim uzrastima.

 

NK Rudar upućuje javnu ispriku za dosadašnje situacije kad su pojedini članovi kluba svojim neodgovornim parkiranjem ugrožavali sigurnost ostalih sudionika u prometu, posebno pješaka koji se kreću nogostupima oko stadiona.

 

Svi članovi kluba koji se ne budu pridržavali ove odluke, ili budu parkirali svoje automobile na nogostupima ili zelenim površinama, biti će, osim Zakon predviđenim kaznama, sankcionirani i internim klupskim pravilnikom.

 

NK Rudar

 

nk rudar gradski stadion parkiranje zabrana