NK Rudar u finalu Kupa Istre, organiziran autobus za labinske navijače

NK Rudar u finalu Kupa Istre, organiziran autobus za labinske navijače

17.8.2020. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Nogometaši Rudara su u polufinalu Kupa Istre na pulskoj Verudi zasluženo izborili finale protiv Pazinke koje se naredne subote igra na rovinjskoj Valbruni. Uljanik je imao dobre periode igre, ali danas je morao priznati poraz.

Rudar je poveo u 22. minuti. Luka Miškulin je izveo korner, a Antonio Načinović “nebeski” skočio i glavom pogodio za 0:1. Rješenje pobjednika ovog polufinala dogodilo se nakon sat vremena igre.

Saša Urošević centrirao je s desne strane, a Ivan Golić poentirao glavom za 0:2. Ipak, Brodograditelji se ne predaju, a Kovari pomalo padaju pa u 75. minuti Patrik Dubravac donosi nadu domaćinu.

Ipak, usprkos napadima Uljanika, u 90. minuti se trese za njih “kriva” mreža. Pažnji njihove obrane pobjegao je Leon Petrović i “zakucao” loptu za 1:3 i slavlje Labinjana.


Zbog velikog interesa labinske javnosti, Nogometni klub Rudar odlučio je organizirati navijački autobus za finale Kupa Istre koje se naredne subote, 22. kolovoza, igra na rovinjskoj Valbruni.

Svi zainteresirani mogu se javiti u klupsko tajništvo na stadionu ili na broj 091 504 0564 za osiguravanje mjesta u autobusu. Naime, broj prijavljenih je ograničen te će Kovare moći s autobusom pratiti samo neki.

Zbog toga, oni najbrži koji budu htjeli, mogu se javiti zaključno s petkom u 10 sati kako bi se organizirao prijevoz na finale Kupa Istre u kojem Rudar od 18 sati na rovinjskoj Valbruni u subotu igra protiv Pazinke.

Polazak će biti u 16:30 sa Gradskog stadiona u Labinu, a povratak pola sata nakon odigrane utakmice na Valbruni.

nk rudar nk uljanik nogomet kup istre nk pazinka rovinj veruda kovari