NK Rudar traži odobrenje Grada za postavljanje LED-display panoa s pogledom na kružni tok, vijećnica Tanja Pejić odgovara na zamolbu

NK Rudar traži odobrenje Grada za postavljanje LED-display panoa s pogledom na kružni tok, vijećnica Tanja Pejić odgovara na zamolbu

8.6.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

NK Rudar u nedjelju je uputio Gradu Labinu Zamolbu za postavljanje LED-display panoa na Gradski stadion,  koju donosimo u prilogu.

Vijećnica Tanja Pejić obratila nam se mailom s komentarom Zamolbe koji donosimo u nastavku:

Temeljem dostavljene Zamolbe, prvo me zanima:
-          Tko financira priloženu ponudu za postavljanjem LED – display panoa ? Rekli ste prijatelji kluba i članovi uprave, pa ako se može znati tko su te osobe ili mora ostati anonimno ?
-          Što će se reklamirati na tom panou, pored besplatnih reklama u organizaciji grada, kako ste naveli ?
 S obzirom na napomenu u zamolbi da je nogomet najpopularniji sport, te da je NK Rudar najveća sportska udruga, koja je kao takva zapala u određene probleme opstanka, zamislite kako je svim ostalim manjim sportskim udrugama kada je vama ovako ?
 Treća stvar, nije u redu pisat na ovaj način zamolbu, stoga citiram ono što je u zamolbi boldirano a što bi u budućim trebalo biti brisano:
''Temeljem toga, kao preduvjet da bi smo se upustili u daljnje aktivnosti po ovoj zamolbi, od velikog bi nam značaja bila Vaša jednoglasna odluka.''
-          Ovakav način zamolbe predstavlja više uvjet nego zamolbu, zbog čega ću ostati suzdržana pri ovoj zamolbi, ponajviše radi svih onih malih i nemoćnih sportova i njihovih udruga koje nemaju ovakve pristupe, nažalost, što nikako ne umanjuje vrijednost drugih sportova.
-          Još je samo falilo da u tekstu ''zamolbe'' stoji da se onemogući rasprava po ovoj točki !
-          I treće, ovo ''jednoglasno'' .. zamislite da netko traži novčanu donaciju primjerice od nas vijećnika i da stavi preduvjet da bude jednoglasna ????

 I u zamolbi stoji: ''važno nam je izbjeći bilo kakve naknadne javne polemike'' – što to znači da se daje do znanja javnosti, građanima kako se ne bi upuštali u diskusiju po tom pitanju ?! Gdje smo?

Tanja Pejić


Vezani dokumenti
Tip Naziv Opis
Zamolba za postavljanje LED-display panoa Zamolba NK Rudara prema Gradu Labinu
Ponuda za postavljanje LED displaya
nk rudar labin led display pano remzo zalihić tanja pejić