NK Rudar: Pomorac 1921 na samom kraju iskoristio loš dan Kovara

NK Rudar: Pomorac 1921 na samom kraju iskoristio loš dan Kovara

6.9.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Ako je netko gledao Rudare protiv Orijenta 1919 i onda sljedeću utakmicu danas, ništa vjerojatno nije jasno tom neutralnom promatraču. Istina je, danas baš nisu imali sreću, ali istu treba i isprovocirati, a Labinjani su bili neraspoloženi, spori, neodlučni i jednostavno, Pomorci su po bod došli, a na kraju su za discipliniranu obranu nagrađeni sa sva tri.

Momčad iz Kostrene čitavog je ovog tjedna muku mučila sa trenažnim procesom radi „svinjskih nepodopština“ na njihovom stadionu. Osjetilo se to i u današnjoj utakmici protiv Rudar Trans Eura, momčadi koja će, kada je kompletna biti tvrd orah za svakoga. Međutim, ovoga puta od njih nismo vidjeli previše.

Rudar je prvo poluvrijeme bio dominantan u posjedu lopte, u prvom poluvremenu i podosta bezopasan, osim dva Stepčićeva ‘slobodnjaka’ iz opasnih pozicija, međutim, Šestan se nije ni oznojio.

U nastavku je momčad Pomorca 1921 najčešće sa svih 11 igrača bila iza lopte, a Labinjani preko izglednih prilika Bana, Golje, Rudana, Kurtića i Macana nisu uspjeli matirati danas raspoloženog Šestana u drugom dijelu.

Kako to najčešće biva, kad Labinjani nisu pogodili, onda su primili. Inače vrlo dobri Tony Macan loše je reagirao nakon jednog ne suviše opasnog udarca Luke Čankovića po sredini gola i lopta se zakoprcala u mreži za kostrensko slavlje.

NK Rudar


nk rudar nk pomorac nogomet labin kostrena poraz