NK Rudar: Kovari trokorakom preko Naprijeda

NK Rudar: Kovari trokorakom preko Naprijeda

10.10.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nogometaši Rudar Trans Euro danas su na svojem terenu porazili posljednje plasiranu momčad Treće HNL Zapad, Naprijed iz Hreljina. Kvaliteta utakmice nije bila na visokoj razini, ali su Labinjani stigli do troboda koji im je bio i prvotni cilj.

Iz prvog dijela treba izdvojiti samo pogodak. Igrala se 37. minuta kada je Valentino Stepčić „dignuo“ loptu iz kornera, a u buketu igrača najviši je Edis Kurtić i Rudar Trans Euro je poveo 1:0. Naprijed nije bio bezazlen, ali nije ni ozbiljno zaprijetio.

Na 2:0 domaći povisuju u 60. minuti kada Ivan Macan prolazi desnom stranom te na prazan gol upošljava Stepčića koji je samo postavio nogu i počeo slaviti jer je to značilo da gosti neće uspjeti iznenaditi Kovare.

Do kraja susreta gosti su postali sve nervozniji, a Filip Pleše je opravdano isključen kad je rukama, kao posljednji igrač obrane gostiju, na putu prema svom golmanu zaustavio Macana.

Točku na „i“ stavio je ponovno Stepčić, snažnim udarcem s 12 metara iskosa, na idealnu asistenciju danas odličnog Lorenca Boucauxa koji je osvojio loptu i desetak metara prostora. Labinjani mogu biti zadovoljni i zbog činjenice da je službeni debi u seniorskom dresu danas imao talentirani junior Karlo Kos.


RUDAR TRANS EURO – NAPRIJED 3:0 (1:0)

Žuti kartoni: Macan T., Rudan, Stepčić (Rudar Trans Euro) Biškupović, Leskur, Begić (Naprijed)

Strijelci: 1:0 Kurtić 37′, 2:0 Stepčić 61′, 3:0 Stepčić 76′

RUDAR TRANS EURO: Macan T., Golja, Giljanović, Macan I., Juričić (58. Van Wey), Rudan (78. Malkić), Licul (89. Hrvat), Boucaux (78. Pavlović), Kurtić, Stepčić (89. Kos), Ban

Trener: Zoran Škerjanec

NAPRIJED: Ciani, Agaj Be. (61. Vukajlović), Simanović, Kružić, Biškupović, Barišić (61. Agaj Bl.), Leskur, Blašković, Radošević, Begić (74. Tomljanović L.), Pleše

Trener: Branko Panić

nk rudar nk naprijed nogomet labin hreljin pobdjeda