NK NAPRIJED – NK RUDAR 3:2 (1:2)Seniori poraženi golom u posljednjoj minuti

NK NAPRIJED – NK RUDAR 3:2 (1:2)Seniori poraženi golom u posljednjoj minuti

3.3.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Kovari nisu uspjeli otići neporaženi s gostovanja na hreljinskoj Lonji, iako su vodili u dva navrata, i 0:1 i 1:2. Ipak, na kraju je ponestalo snage za bolji rezultat, a teško je ostati indiferentan na suđenje koje zasigurno Rudarima nije pomoglo.

Rudare je u vodstvo u osmoj minuti doveo kapetan Igor Juričić nakon lopte u prostor, ali vrlo brzo Naprijed poravnava na 1:1 nakon jednog prekida. Nakon toga slijedi jalova dominacija domaćina, a Legac sjajno brani svoj gol u 32.. minuti nakon što mu je lopta promijenila smjer. Neugodan udarac odbio je u gredu.


Kovari ponovno vode od 37. minute. Paravić je izbacio na stranu Juričića, ovaj centrirao, a Sanjin Grbac glavom loptu poslao u gredu od koje se odbila u gol. Početak drugog dijela obilježilo je nekoliko neobičnih prekršaja, a iz tih prekida Naprijed je opasno prijetio.


Stojković je za Rudar imao prigodu u 56. minuti, ali je Ciani lijepo obranio, odnosno odbio u korner. Domaćin na Lonji poravnava nakon lijepe akcije u 60. minuti, a Karlo Blašković snažno je pogodio sa 17 metara.


Naprijed je u tim trenucima bio bolji, ali je teško ne spomenuti situaciju iz 77. minute kad je Ervin Čudić s dvije ruke gurnut u šesnaestercu domaćih, ali je sudac Radić ostao nijem. Domaćin je bivao sve opasniji kako je vrijeme odmicalo pa je na labinsku žalost u 90. minuti iz gužve pogodio Lončar za konačnih 3:2.


Više
nk rudar nogomet sport