NK Jedinstvo Omladinac slomio Halubjance

NK Jedinstvo Omladinac slomio Halubjance

20.9.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

IV HNL ZAPAD / S.NEDJELJA: NK Jedinstvo O.-NK Halubjan 4:2 (1:1)

Nova dosta blijeda izvedba nedešćanskog četveroligaša ali što je najvažnije, i nova, četvrta uzastopna pobjeda te produžetak stopostotnog bodovnog učinka u ovoj sezoni. Kao što se i očekivalo, gosti su, kao također do danas neporažena momčad, predstavljali tvrd orah. Dugo su ih domaći „lomili“, a što je za njih najvažnije ipak uspjeli i „slomiti“. Odlučio je Daniel Pavinčić.

 

Iz Svete Nedjelje za LabinSport, izravno: Miljenko Vidić

 

PRVO POLUVRIJEME

Prvih petnaestak minuta proteklo je u međusobnom ispitivanju snaga, igralo se uglavnom na sredini terena bez bilo kakvih prijetnji prema vratarima.

Prva ozbiljnija prijetnja zbila se tek u dvadeset trećoj minuti kada Dino Černjul šutira jako ali za malo neprecizno pa lopta odlazi tik pored lijeve vratnice mlađahnog Božića.

  • 0:1 MIOČIĆ u 26. minuti

A onda hladan tuš za sve na stadionu. Ubačena lopta sa desnog boka preletjela je sve, Vozila nije pravovremeno istrčao a Miočić se našao sam kao „duh“ na pet metara od domaćih vrata, od kuda spretno glavom, prebacuje nemoćnog domaćeg vratara i dovodi goste do minimalne prednosti od 0:1.

  • 1:1 DINO ČERNJUL u 34. minuti

Radost gostiju trajala je samo osam minuta. Dupli pas Vukovića i Knapića nakon kojeg ovaj potonji pronalazi Dinu Černjula. Slijedi precizan i dosta jak šut po zemlji sa četrnaest-petnaest metara pa Božiću preostaje jedino izvaditi loptu iz mreže.

Bilo je to sve u prvih četrdeset pet minuta susreta.

 

DRUGO POLUVRIJEME

Obje momčadi u nastavak susreta ulaze bez izmjena u sastavima iz prvog poluvremena. Jalova terenska inicijativa bez izrazitijih prigoda trajala je sve do pedeset sedme minute.

  • 2:1 PAVINČIĆ u 57. minuti

A onda Dino Černjul izvodi slobodni udarac sa dvadeset pet metara iz kojeg idealno, po zemlji, pronalazi Pavinčića a ovome je preostalo samo da, rutinski sa pet-šest metara, pošalje loptu u nebranjeni dio mreže, nemoćnog gostujućeg vratara Božića.

  • 3:1 PAVINČIĆ u 82. minuti

Sve dvojbe oko pobjednika svojim drugim današnjim golom rješava Pavinččić. Nanovo ga je idealno, ovaj put iz kornera, poslužio Dino Černjul a on je glavom poslao treću loptu u mrežu nemoćnog Božića.

  • 4:1 MARAS u 88. minuti

Vuković idealno paralelom pronalazi Marasa a ovaj neometan postiže četvrti gol domaćina.

  • 4:2 ŠANJUG u 90. minuti

Dvije minute kasnije gosti ipak ublažuju poraz. Pogodio je Šanjug nakon ubačaja iz kuta.

Bilo je to sve na ovom susretu u kojem su domaći zasluženo slavili.

 

LabinSport 

 

NK Jedinstvo Omladinac nogomet sport pobjeda Daniel Pavinčić