Stampar M - Stampar

Nives Jelovica i Tanja Grubiša osvojile veliki međunarodni turnir “Trofej Emile Terrier” u Francuskoj

Nives Jelovica i Tanja Grubiša osvojile veliki međunarodni turnir “Trofej Emile Terrier” u Francuskoj

30.6.2019. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Boćarice Labina, Nives Jelovica i Tanja Grubiša napravile su odličan rezultat pobijedivši na senzacionalan način na međunarodnom francuskom turniru „Trofej Emile Terrier“. Jaka i zvučna imena ovaj su turnir učinile jednim od najjačih na svijetu, a naše boćarice popele su se na najvišu stepenicu postolja.

U prvoj utakmici skupine pobijedile su Samuel/Maugiron s 13:9, da bi u drugom okršaju s 13:6 bile bolje od Patricot/Barazzutti. Donijelo im je to put u četvrtfinale gdje su s 9:8 slavile protiv Maugiron A./Mailehako.

Polufinale nosilo je okršaj protiv Rives/Richard, ali su Nives i Tanja s 8:5 ponovno dokazale kako su s razlogom svjetski priznate boćarice. U finalu Patricot/Barazzutti nisu imale izgleda, konačnih 13:2 dovoljno govori kako su Jelovica i Grubiša odigrale.

Kada znamo da su Coralie Rives i Sessilia Mailehako svjetske prvakinje u „krugovima“, odnosno paru, onda je jasno kakav su rezultat danas ostvarile boćarice Labina.

Nove maestralne prezentacije samo su potvrda kako Labin i Istra imaju svjetsku klasu u ženskom boćanju. Po završetku, Jelovici i Grubiši nije preostalo ništa nego da uz francuski šampanjac i svoje muževe proslave ovaj veliki sportski rezultat

Nives jelovica tanja grubiša boćanje