[NEZAVISNI ZAJEDNO] Čime se bave neke naše članice?

[NEZAVISNI ZAJEDNO] Čime se bave neke naše članice?

8.5.2021. // LC Promo // Objavljeno u kategoriji Politika

Članice Liste broj 8 Nezavisni Zajedno, nositelja Silvana Vlačića svoje slobodne aktivnosti provode na razne načine pa saznajmo koje su to…


SONJA BRAČUN


Sonja je strastveni gljivar, a svoje slobodno vrijeme voli provoditi u potrazi za raznim vrstama koje raspoznaje. Gljive također kiseli i sprema na razne načine. Opušta je šetnja u prirodi sa unucima koji usput u dobrom društvu kroz igru nauče nešto o gljivama i ljekovitom bilju.


AUGUSTA KOKOT


Augusta je pravi junkie prirodnih ljepota. Voli istraživati planine susjednih nam zemalja. Planinarenje i šetnja najbolja je “medežija”. U tim avanturama najčešće je prati i njen pas. Iako je rođena blizu mora obožava snijeg. Dugo godina jahala je u konjičkom klubu te je vozila motor.


JASNA PUŠEC


Ovo je ukratko moje sadašnje slobodno vrijeme. Brinući se za mamu, svakodnevno nešto novo naučim o demenciji. Volim cvijeće. Odrađujem svoje dnevne rute hodanja. Nastojim što više biti sa svojim najdražima. Pobjegnem od grube stvarnosti u knjige. Volim izložbe i dobar film. A kuhanje?! Kuhanje je, za sada na čekanju. Nadam se da ću jednoga dana, nekome moći prenijeti svo svoje znanje, skupljano godinama.


ENI BABIĆ


Slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi i dugim šetnjama. Volim ljeto i sve radosti koje donosi, a more nosim u duši. Uživam u glazbi i pjevam u Ženskom zboru Rašelinke. Vježbam u prirodi sa grupom rekreativki, što me veseli i opušta. Vrijeme provedeno sa dragim ljudima uz smijeh i dobro raspoloženje, trenuci su koji život čine ljepšim. Svaki moj dan ispunjen je dječjim smijehom i igrom s unucima, te me "nona servis" čini sretnom i ponosnom.


NENSI NADAREVIĆ


Slobodno vrijeme najviše voli provoditi u prirodi šetajući sa psom, prijateljima i obitelji. Osim dugih i sunčanih šetnji, voli trčati i trenirati u prirodi. Vikende najviše voli provoditi u nekim od istarskih gradića. Smatra kako je Istra jako lijepo mjesto za mini putovanja i obilazak, naših malih istarskih gradića. Voli posjećivati starogradske jezgre ali i mjesta koja obiluju zelenilom i prirodnom ljepotom.


Nezavisni Zajedno, Listu broj 8, nositelja Silvana Vlačića možete pratiti putem web stranice (www.nezavisnizajednolabin.hr) i službenog Facebook profila (www.facebook.com/nezavisnizajedno).


nezavisni zajedno članice izbori slobodno vrijeme lista fotografije hobi labin