Nenad Peršić podnio ostavku

Nenad Peršić podnio ostavku

20.9.2012. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

NEDEŠĆINA - Jučer je seniorska momčad Jedinstva Omladinca ostala bez prvog trenera. Nenad Peršić je na treningu priopćio igračima da daje ostavku.

- O ovoj ostavci odlučio sam i prije ove posljednje utakmice u kojoj smo odigrali neriješeno - rekao je Peršić. - Upravo mi je zbog toga i šao što nismo ostvarili pobjedu.

Kao razlog naveo bih slabiji start u prvenstvo, ali i nezalaganje igrača, kako na treninzima, tako i na utakmicama, te izraz njihovog nezadovoljstva koji se osjetio prošlog tjedna na treningu. Upravo zbog toga vidio sam da nema više kemije između nas i da je jedino rješenje odlazak s mjesta trenera. Na koncu sam odlučio da neću ni ostati u klubu, već ću se u potpunosti odmoriti barem godinu dana.

Odmah nakon podnijete ostavke sastao se Izvršni odbor kluba koji je istu prihvatio i do kraja tjedna trebao bi imenovati novog trenera seniorske momčadi. Kako stvari stoje, u najužoj konkurenciji su poznata imena s ovog područja, Roberto Paliska koji inače i radi u klubu s mlađim uzrasnim kategorijama, zatim Igor Faraguna, a kao najozbiljniji "vanjski" kandidat spominje se Boris Fornažar iz Pazina. Dok se novi trener ne nađe momčad će voditi dosadašnji Peršićev pomoćnik Robi Čalović. (R. F.)

nenad peršić nk jedinstvo omladinac nogomet ostavka