NEDEŠĆINA: FINALISTI DJEČJEG FESTIVALA

NEDEŠĆINA: FINALISTI DJEČJEG FESTIVALA

30.3.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U četvrtak,25. ožujka i u petak 26. ožujka u OŠ Vladimira Nazora u Potpićnu održana su polufinala dječjeg festivala "Labinski kanat" u dvije kategorije:učenika nižih razreda i učenika viših razreda osnovnih škola. U kategoriji nižih razreda natjecao se 31 učenik a u kategoriji viših razreda 28 učenika. Nastup na finalnoj priredbi koja će se održati u nedjelju 16. svibnja u Kinu Labin s početkom u 17.00 sati izborili su sljedeći učenici:

Iz OŠ "Vitomir Širola-Pajo" Nedešćina: Behlić Arijana 4.r.,Faraguna Natali 3.r.,Stanković Laura 3.r.,Dino,Toni & Luka 7.r.,Miletić Adrijana 5.r.,Miletić-Lupetin Antonia 5.r., Šijanović Monika 7.r.

Iz OŠ Ivana Batelića Raša: Šimić Ivona 3.r.

Iz OŠ Vladimira Nazora Potpićan i Ivan Goran Kovačić Čepić: Bilić Ivana 1.r.,Hil Klaudia 3.r.,Runko Patricija 3.r.,Modrinjak Lea 8.r.,Vale Romina 7.r. Žvanja Dino 5.r.

Iz OŠ Ivo Lola Ribar Labin: Blažina Rafaela 3.r.,Fonović Niko 2.r.,Mikuljan Viktoria 3.r.,Franković Mirea 3.r.,Milevoj Massima 4.r.,Silić Inga 3.r.,Farkaš Alison 4.r., Tenčić Petra 2.r.,Bassani Eria 8.r., Bevčar Tena 7.r.

Iz OŠ Matije Vlačića Labin:Dmitrović Nicole 3.r.,Peti Romina 3.r.,Vidak Robin3.r.Vidak Nicole 7.r. 

Organizator festivala je OŠ "Vitomir Širola-Pajo" Nedešćina.

finalisti dječji festival labinski kanat potpićan nedešćina