Natječaj `Naš doprinos zajednici` otvoren još nekoliko dana

Natječaj `Naš doprinos zajednici` otvoren još nekoliko dana

13.10.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva podsjeća da je natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici" otvoren još nekoliko dana, s krajnjim rokom prijave 15. listopada 2015. godine.

 

Inače, natječaj za građanske akcije Zaklada raspisuje temeljem Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnoga društva u RH potpisanim s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, i to za organizacije civilnog društva na području pet županija: Istarska, Primorsko- goranska, Karlovačka, Sisačko- moslavačka i Krapinsko- zagorska županija.

 

Nakon provedbe natječajnog postupka dodijelit će se financijska potpora za do 15 građanskih akcija, pojedinačne vrijednosti do 13.000,00 kuna. Pravo prijave imaju udruge, zaklade i ustanove (škole, vrtići, domovi umirovljenika i drugi) sa sjedištem u gore navedenim županijama. Maksimalno trajanje akcije je tri mjeseca u vremenskom periodu od 01. siječnja do 30. lipnja 2016. godine.

 

Cjelokupna natječajna dokumentacija dostupna je na  mrežnim stranicama Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva www.civilnodrustvo-istra.hr.

 

Građanske akcije su jednokratne akcije pokrenute od strane skupine građana koji na prepoznati problem u zajednici odgovaraju volonterskim radom u cilju poboljšanja kvalitete života u lokalnoj zajednici. Prijavite se na natječaj, pretvorite svoju ideju u realnost i doprinesite svojoj zajednici!

 

 

PR

 

 

natječaj ideja zajednica društvo zaklada civilno društvo