Nataša Pereša iz Kršana dobitnica ulaznice za Euro 2008 Glasa Istre

Nataša Pereša iz Kršana dobitnica ulaznice za Euro 2008 Glasa Istre

19.5.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Ostalo

KRŠAN - Nataša Pereša iz Veljaki dobitnica je devete ulaznice za utakmicu hrvatske reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu koje Glas Istre daruje u SMS igri.- Nismo namjeravali ići. Svi govore da je sve rasprodano pa nismo ni pokušavali tražiti ulaznice, kaže Nataša o svojoj obitelji, zaručniku Alenu Škropeti i njihovoj trogodišnjoj kćerki Korini.

 

 


Iako nisu namjeravali otići na Europsko prvenstvo, sigurno idu na jedno svjetsko, ono u modernom plesu koje će se krajem lipnja održati u Puli. Naime, Nataša je članica pulske plesne grupe Art Dance, a uz to ima diplomu Hrvatskog olimpijskog odbora za voditelja sportske rekreacije pa je svojevremeno vodila pilates u Alenovom fitness studiju u Labinu. Trenutačno je konobarica u jednom labinskom restoranu.
- Volim ples i sport, pa tako i nogomet, ali sam previše emotivna pa često ne mogu gledati utakmicu, pogotovo kada naši gube, veli ona. Do sada nije gledala niti jednu utakmicu reprezentacije, a voljela bi otići na onu s Njemačkom. Budući da je karta samo jedna, odlučila je ponovno poslati SMS.

Glas Istre nagradna igra Euro 2008 ulaznice