Nastavak izvješća sa 6. redovne sjednice Gradskog vijeća Grada Labina

Nastavak izvješća sa 6. redovne sjednice Gradskog vijeća Grada Labina

10.12.2013. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

U nastavku 6. redovne sjednice Gradskog vijeća Grada Labina vijećnici su sinoć razmatrali i prihvatili Izvješće o radu Pučkog otvorenog učilišta Labin i  Gradske knjižnice Labin, o čemu je uvodno obrazloženje podastrjela Daniela Mohorović, ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta te u tom razdoblju privremena ravnateljica Gradske knjižnice.

 

Vijećnici su na sjednici prihvatili Zaključak o davanju prethodne suglasnosti na Prijedlog Statuta Dječjeg vrtića „Pjerina Verbanac“ Labin i Zaključak o davanju prethodne suglasnosti na Prijedlog Izmjena i dopuna Statuta Centra „Liče Faraguna“ Labin., čija je osnovna djelatnost nadopunjena odgojem i osnovnim obrazovanjem djece i mladih sa autizmom, koje se vrše po posebnom planu i programu.

 

Gradski vijećnici imenovali su Loretu Blašković iz Labina, Prilaz Vetva 20 predsjednicom  Upravnog vijeća Pučkog otvorenog učilišta Labin, a za članove Upravnog vijeća Marija Kadoić Balaško iz Labina, Prilaz Kršin 3,  Vanesa Milevoj iz Labina, Kranjci 37 A,  Edi Juričić iz Labina, Prilaz Vetva 14, Vedran Kos, voditelj Narodnog muzeja pri Pučkom otvorenom učilištu, iz Labina, G. Martinuzzi 7,   Marko Vuletović, voditelj Autoškole pri Pučkom otvorenom učilištu, iz Rapca, Plominska 40 i Melita Lasek, voditeljica Osnovne glazbene škole Matka Brajše Rašana, iz Pule, Braće Leonardelli 21.

 

Na istoj sjednici Odluka o dopuni Odluke o popisu pravnih osoba od posebnog interesa za Grad Labin nadopunjena je Dječjim vrtićem “Pjerina Verbanac” iz Labina, dok je Valdi Smoković Paliska imenovan prvim predstavnikom Grada Labina u Povjerenstvo za dodjelu zakupa na poljoprivrednom zemljištu u vlasništvu Republike Hrvatske te za člana Povjerenstva za procjenu troškova stavljanja u funkciju poljoprivredne proizvodnje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske koje nije u funkciji ili je obraslo višegodišnjim raslinjem i vrijednost drvne mase.

 

gradsko vijeće sjednica općna grad labin proračun daniela mohorović