[Nastavak humanitarne akcije] Humanitarni koncert `Svi za Vinež, rock za Vinež` petak 05.veljače u Rock Caffeu Labin

[Nastavak humanitarne akcije] Humanitarni koncert `Svi za Vinež, rock za Vinež` petak 05.veljače u Rock Caffeu Labin

1.2.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nastavlja se humanitarna akcija " Svi za Vinež" još jednim koncertom.

Humanitarnoj akciji "Svi za Vinež" ovog vikenda priključiti će se i labinska rock scena humanitrnim koncertom pod nazivom "SVI ZA VINEŽ, ROCK ZA VINEŽ"


Koncert labinskih rock glazbenika koji na ovaj način žele pomoći sugrađanima koji su u velikoj tragediji kada je u velikom požaru u noći od 17. na 18. siječnja izgorijela stambena zgrada s 8 stanova na Vinežu ostali bez krova nad glavom ali i sve svoje imovine, održati će se ovog petka 5. veljače u labinskom Rock Caffe-u.


Na humanitarnoj akciji već je prikupljeno više od 120.000,00 kn koje će se utrošiti u opremanje stanova nakon izgradnje, te za ostale potrebe stanara.


Taj iznos prikazuje koliko je veliko srce i kolika je humanost žitelja Labina i za svaku je pohvalu!Na koncertu u labinskom ROCK CAFFE-u nastupiti će:21:30 - 22:30 TWO FREAKS - acoustic duo
22:30 - 23:30 SIDE EFFECTS - acoustic duo
23:30 - 00:30 grupa 111 - rock cover trio
00:30 - 01:30 ERNEST - labinski kantautorNa ulazu će se prikupljati donacije u minimalnom iznosu od 20 kn pa pozivamo sve koji se još nisu poriključili akciji da dođu ovog petka i daju svoj skroman doprinos ovoj hvalevrijednoj akciji i nesretnim stanarima malo olakšaju povratak u normalan život i obnovu svog doma.


Osim u labinskom Rock Caffe-u istu noć organizirana je akcija u obližnjem  Design Caffeu gdje će glazbu puštati labinski dj-i, a također sav prihod od ulaznica donirati će se za akciju "Svi za Vinež"SVI ZA VINEŽ , ROCK ZA VINEŽ

Link na Facebook event
https://www.facebook.com/events/1043482965738061/

 

 

PR

 

 

 

 

 

 

humanitarni koncert koncert svi za vinež vinež rock caffe labin side effects humanost