Nastavak čipiranja posuda za otpad – Kapelica, Marceljani, Vinež, Presika

Nastavak čipiranja posuda za otpad – Kapelica, Marceljani, Vinež, Presika

4.2.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Obavještavaju se mještani naselja Kapelica da trgovačko društvo 1. MAJ d.o.o. nastavlja s evidentiranjem tipa, veličine i broja spremnika svakog pojedinog korisnika usluge sakupljanja i odvoza komunalnog otpada. U tu svrhu ćemo svaki spremnik obilježiti odgovarajućim čipom (RFID tagom) i barcode naljepnicom te isti povezati s bazom podataka korisnika komunalnog poduzeća 1. MAJ d.o.o. i uređajem na vozilu za sakupljanje otpada.

Nakon Kapelice, označavanje spremnika nastavlja se u naseljima Marceljani, Vinež i Presika. Tom prilikom ažurirat će se podaci o korisnicima usluge putem OBRASCA PRIJAVE KORISNIKA I VELIČINE POSUDA ZA KOMUNALNI OTPAD. Molimo sve korisnike da imaju pripremljenu slijedeću dokumentaciju:

-osobnu iskaznicu,

-OIB i

-valjani dokaz o vlasništvu nekretnine (vlasnički list, darovni Ugovor, kupoprodajni Ugovor, rješenje o nasljeđivanju i sl.), bez obzira na starost dokumenta.

Korisnici koji neće biti prisutni prilikom čipiranja dužni su postupiti sukladno uputama na pisanoj OBAVIJESTI koju će im radnici TD 1. MAJ d.o.o. ostaviti na njihovoj adresi.

 

 

prvimaj.hr

 

 

 

 

kante za smeće smeće otpad prvi maj komunalno čipiranje kapelica marceljani vinež presika