NAJAVA KVALIFIKACIJA ZA I HMNL/LABIN: MNK Potpićan 98 ADT - MNK Novi Marof

NAJAVA KVALIFIKACIJA ZA I HMNL/LABIN: MNK Potpićan 98 ADT - MNK Novi Marof

13.6.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Novi Marof je manje kvalitetan, u lošoj formi i na lošem glasu
 

Potpićan 98 ADT je na korak povratka u I HMNL. Neki će reći da ih očekuje još teških 80 minuta, dok drugi već „slave“ zbog navodnog tretmana HNS-a prema Novom Marofu koji nije nimalo pozitivan.

 

Ukoliko ne gledamo nikakve „vanjske okolnosti“, Potpićan je mnogo bolja momčad, ali je upitno koja momčad ima jaču fizičku stranu. Bez dvojbe, njihov najbolji igrač je Dario Šestić, bivši reprezentativac koji je u Novi Marof stigao iz Nacionala.

 

Uz njega, vrijedni spomena su još Dino Kovač, također bivši „novinar“ te Samir Krasniqi, dugogodišnji igrač I HMNL. Na golu stoji Nikola Volarić, bivši rukometni vratar.

 

I HMNL su završili sa šest poraza u posljednjih sedam utakmica, od kojih su neki bili neugodni, kao 0:8 protiv Nacionala, 2:8 protiv Uspinjače ili 1:9 protiv Osijeka. Bez obzira na to, sigurno je da će u Labin doći pokušati dati posljednji "atom" snage kako bi prvoligaški status sačuvali u svom gradu.

 

Potpićan 98 ADT vjerojatno će ponovno na raspolaganju imati Dalibora Radusina, a neće biti vratara Funčića pa se očekuje Starčić na golu protiv još uvijek prvoligaša.

 

Utakmica započinje sutra, u nedjelju 14. lipnja, s početkom u 21:00 te se očekuje velika podrška labinske publike koja je Potpićancima u ovom trenutku nasušno potrebna.

 

Izvor: istrasport.eu

Potpićan 98 ADT kvalifikacije 1.HMNL dodatne kvalifikacije utakmica publika futsal mali nogomet Novi Marof Dario Šestić Dino Kovač Samir Krasniqi