[NAJAVA] Finale kupa županije Istarske | RK Buzet : RK Rudan Labin | ŽRK Rudar iz Labina : ŽRK Umag 19. 12. 2018. u Kašteliru

[NAJAVA] Finale kupa županije Istarske | RK Buzet : RK Rudan Labin | ŽRK Rudar iz Labina : ŽRK Umag 19. 12. 2018. u Kašteliru

17.12.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon uspiješno završenog prvog djela sezone u Premijer ligi kovarima prije odlaska na zasluženi odmor preostaje utakmica finala Kupa županije Istarske koja će se odigrati ove srijede s početkom u 20:00 sati u Sportskoj dvorani Kaštelir.

Ove godine po prvi puta obje utakmice finala Kupa, za žene i muške, odigrati će se u sklopu svečanosti DAN ISTARSKOG RUKOMETA koja će se održati u Sportskoj dvorani Kaštelir u srijedu 19. prosinca. Finalna utakmica u ženskoj konkurenciji između ŽRK Rudar iz Labina i ŽRK Umag počinje u 18:00 sati a finalna utakmica u muškoj konkurenciji između RK Buzet i RK Rudan Labin počinje u 20:00 sati.

Na istoj svečanosti pored inih događanja kao što su susret generacija, dodjela zahvala udrugama i pojedincima za doprinos razvoju rukometa u Istri, bit će uručenje plaketa. Uručenje plaketa bit će u poluvremenu muške utakmice.

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje labinskog rukometa da poprate naše labudice i kovare u zajedničkom finalu! BUDI KOVAR budi na tribini.

rk mladi rudar sport nogomet rk rudan labin žrk rudar kup istarske županije finale