[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend | RK Rudan Labin dočekuje MRK Sesvete

[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend | RK Rudan Labin dočekuje MRK Sesvete

21.11.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon dva uzastopna poraza, protiv Poreča i Gorice, oba u gostima na red dolazi domaća utakmica i to protiv starih poznanika iz Sesveta. MRK Sesvete je u dosadašnjih 8 kola upisala 6 pobjeda i samo 2 poraza te se nalaze na 3. mjestu lige. S druge strane kovari su se izjednačili što se tiče omjera pobjeda i poraza, 4 na jednoj i na drugoj strani, te se nalaze na 5. mjestu lige s ukupno 8 bodova.

Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 20:00 sati u velikoj dvorani SC Franko Mileta.

Kao i u prijašnjim utakmicama, ulaznice možete kupiti u pretprodaji u caffe baru Olimp na zelenicama, Alter Ego bar & club te u caffe baru GAMP u SC Franko Mileta.

 

Druga momčad RK Rudan Labina ove nedjelje, u sklopu 8. kola 3. HRL Zapad, igra protiv RK Novigrada. Utakmcia počinje u 19:00 sati u SC Franko Mileta. Kovari se trenutno nalaze na 8. mjestu lige s 5 osvojenih bodova dok s druge strane gosti iz Novigrada drže 2. mjesto s 12 osvojenih bodova.

 

Mlađi kadeti RK Rudan Labin ove nedjelje igraju 5. kolo 1. HMKRL Zapad u sklopu kojeg putuju u Pulu kod domaćina MRK Arene Jadrograd. Kovari će odigrati dvije utakmice, protiv RK Rovinja u 9:00 sati, te protiv RK Buzeta u 11:00 sati. Kovari se trenutno nalaze na 8. mjestu lige s 3 pobjede i 5 poraza te 6 osvojenih bodova.

 

Ove subote u Puli se igra 8. kolo Županijske rukometne lige između MRK Arene Jadrograd i RK Rudan Labin. Prva na redu je utakmica u kategoriji dječaka, u 11:00 sati, a nakon toga na red dolaze mlađi kadeti.

rk mladi rudar sport nogomet rk rudan labin