[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend

[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend

12.12.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Ove subote u velikoj dvorani SC Franko Mileta igra se 12. kolo Premijer lige između RK Rudan Labin i RK Dubrava. Dečki s Dubrave trenutno drže prvo mjesto na tablici s 18 osvojenih bodova što su ostvarili s 9 pobjeda i samo 2 poraza. S druge strane kovari se nalaze na 5. mjestu s 12 osvojenih bodova.


U prvom djelu sezone na gostovanju u Zagrebačkoj Dubravi kovari su odlično parirali domaćinu cijelu utakmicu. Na poluvrijeme se išlo s rezultatom 14-14 da bi na kraju bodovi ipak ostali u Zagrebu i to minimalnom pobjedom Dubrave 31-30.

Ovu subotu isto tako očekujemo odličnu utakmicu gdje će se bodovi uzimati u posljednjim minutama utakmice stoga pozivamo vas da u posljednjoj utakmici Premijer lige ove godine napunimo tribine i podržimo kovare protiv lidera lige.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodajo od četvrtka 13.12. u Caffe baru GAMP u SC Franko Mileta, u Caffe baru OLIMP na Zelenicama i u Alter Ego bar & club.

Ove nedjelje u maloj dvorani SC Franko Mileta igra se 7. kolo 1. HRLDA Zapad u sklopu kojeg dječaci RK Rudan Labin igraju protiv RK Poreča i RK Umaga.

Raspored utakmica 7. kola 1. HRLDA:


·         10:00 / RK Poreč – RK Rudan Labin


·         11:00 / RK Umag – RK Rovinj


·         12:00 / RK Rovinj – RK Poreč


·         13:00 / RK Rudan Labin – RK Umag


 


rk mladi rudar sport nogomet rk rudan labin