[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend

[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend

15.11.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon pobjede u 7. kolu na domaćem parketu protiv RK Umaga i poraza u jučerašnjoj zaostaloj utakmici 6. kola protiv Poreča u Poreču, rukometaše RK Rudan Labina ovog vikenda očekuje gostovanje u Velikoj Gorici protiv MRK Gorice. Domaćin se trenutno nalazi na posljednjem mjestu lige s tek jednim osvojenim bodom međutim unatoč bodovnom stanju Gorica je jedna neugodna i brza ekipa što su pokazali u prethodnim utakmicama u kojima su više manje bilježili minimalne poraze protiv ekipa iz gornjeg doma lige. Utakmica se igra u 19:00 sati u dvorani Srednjih strukovnih škola Kralja Stjepana Tomaševića 21.

Druga momčad RK Rudan Labina ne igra za vikend, već je utakmica prebačena za ponedjeljak 19.11. Na rasporedu je 7. kolo 3. HRL Zapad u sklopu kojeg kovari gostuju u Umagu gdje igraju protiv druge momčadi istoimenog kluba. Utakmica počinje u 19:30 sati u dvorani SC Stella Maris.

Ove nedjelje u Labinu u SC Franko Mileta igra se 2. kolo 2. HKRL Zapad (državne lige za kadete). RK Rudan Labin će odmjeriti snage s MRK 28. Aprilom te RK Buzetom kao i RK Kvarner Kostrena koja je u paru s kovarima. Utakmice počinju u 10:00 sati utakmicom Kvarnera Kostrene i 28. Aprila, a zatim redom slijede utakmice Rudan Labin protiv Buzeta, 28. April protiv Rudana Labin, te zadnja utkamica izmeđe Buzeta i Kvarnera Kostrene.

Ove nedjelje u Crikvenici se igra 5. kolo 1. HRLDA Zapad (državna liga za dječake). Kovari će po rasporedu odigrati drugi i treću utakmicu i to protiv domaćina Mornara Crikvenice i Opatije. Utakmice počinju u 11:00 sati u Sportskoj dvorani Crikvenica.

Ove subote u Labinu se igra 7. kolo Županijske rukometne lige između RK Rudan Labin i MRK Buje 53. Prva na redu je utakmica u kategoriji dječaka, u 10:00 sati, a nakon toga ne red dolaze mlađi kadeti.

rk mladi rudar sport nogomet rk rudan labin