LC Live

[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend

[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend

24.10.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Zbog reprezentativnog tjedna ovog vikenda se ne igraju utakmice 6. kola Premijer lige, već je ono na rasporedu 27. listopada kada kovari gostuju u Poreču protiv istoimenog kluba.

Druga momčad RK Rudan Labin ove subote, s početkom u 20:00 sati, igra 4. kolo 3. HRL Zapad protiv MRK Arene Jadrograd 2 u Puli u Domu sportova Mate Parlov. Kovari su u tri dosadašnja kola upisali dvije domaće pobjede i jedan poraz na gostovanju u Gospiću. Prošlo kolo u Labinu je nastradala momčad MRK Buja 53 rezultatom 40-28, a slično su se kovari proveli u Gospiću tjedan dana prije kada su izgubili 30-17. S dvije pobjede i 4 osvojena boda kovari se nalaze na 6. mjestu 3. HRL Zapad. S druge strane s jednakim brojem bodova, ali utakmicom manje, nalazi se MRK Arena Jadrograd koja je u dva kola upisala i dvije pobjede, prvu protiv Gospića 34-28 a drugu protiv RK Ogulina 31-24.

Mlađi kadeti RK Rudan Labin ove nedjelje igraju 3. kolo 1. HMKRL Zapad, u Rijeci u Dvorani Mladosti, s početkom u 12:00 sati. Kovare očekuju dvije utakmice, prva je na rasporedu u 12:00 sati protiv RK Zameta a druga u 15:00 sati protiv RK Trsata, koji je ujedno i domaćin ovog kola. U dosadašnjem tijeku prvenstva kovari su u 4 utakmice upisali tri poraza i jednu pobjedu te se s 2 osvojena boda nalaze na 9. mjestu.

Dječaci RK Rudan Labin ove nedjelje igraju 3. kolo 1. HRLDA Zapad, u Rovinju u Dvorani Valbruna, s početkom u 10:00 sati. Kovare očekuju dvije utakmica i to protiv RK Karlovca u 11:00 sati i protiv domaćina RK Rovinja u 12:00 sati. U prethodna dva kola kovari su od 3 odigrane utakmice upisali jednu pobjedu i dva poraza te se s 2 osvojena boda nalaze na 11. mjestu.

Osim državnih liga, dječaci i mlađi kadeti ove subote igraju 4. kolo Županijske rukometne lige protiv RK 28. April iz Kaštelira. Utakmice se igraju u subotu 27. listopada u Sportskoj dvorani Kaštelir. Prva na rasporedu je utakmica dječaka, u 10:00 sati, a nakon te na red dolati utakmica mlađih kadeta u 11:00 sati.

rk mladi rudar sport nogomet rk rudan labin