LC Live

[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend

[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend

10.10.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Rukometni klub Rudan Labin ovog vikenda gostuje u Vinkovcima gdje ih u sklopu 4. kola Premijer lige očekuje utakmica protiv Rukometnog kluba Spačva Vinkovci. Kovari su do sada zabilježili dvije pobjede i jedan poraz, i to u prošlom kolu na gostovanju kod RK Dubrave rezultatom 31-30. S druge strane domaćin Spačva Vinkovci u prethodna tri kola upisala je dva poraza i jednu pobjedu i to upravo u prošlom kolu na gostovanju u Velikoj Gorici. Utakmica 4. kola na rasporedu je u subotu s početkom u 19:00 sati.


Druga momčad, RK Rudan Labin 2, ovog vikenda igra 2. kolo 3. HRL Zapad protiv RK Gospića u Gospiću. Kovari su u prošlom, 1. kolu, upisali pobjedu protiv RK Selca dok je s druge strane RK Gospić poražen na gostovanju u Puli protiv RK Arene Jadrograd 2. Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 20:00 sati.


Ovog vikenda započinje natjecanje za kadete u 2. HKRL Zapad te kovari u sklopu prvog kola gostuju u Kostreni gdje ih očekuju utakmice protiv RK Mornar Crikvenica, RK Senja i domaćina RK Kvarnera Kostrena.


U nedjelju s početkom u 10:00 sati u Labinu se odigrava 2. kolo 1. HRLDA Zapad za dječake. Nakon prvog kola u kojem su naši kovari upisali dva poraza, ove nedjelje očekuje ih jedna utakmica i to protiv RK Rovinja. Uz navedenu utakmicu, odigrati će se još utakmice između RK Rovinj i RK Verude iz Pule.


rk mladi rudar sport nogomet rk rudan labin