[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend

[NAJAVA] Aktivnosti RK Rudan Labin za nadolazeći vikend

25.9.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon uspiješno odrađenog prvog kola u Premijer ligi u kojem su kovari pobijedili na vrućem gostujućem terenu u Varaždinu rezultatom 31-28 na red dolazi prva domaća utakmica protiv Rukometnog kluba Rudar iz Ruda.


Gosti su u prvom kolu upisali poraz protiv, možemo reći najkompletnije momčadi lige te favorita za prvo mjesto, RK Dubrave iz Zagreba. Dečki s Dubrave su od samog početka utakmice vodili te su čak u dva navrata vodili s +11 na poluvremenu utakmice i +10 razlike u 40. minuti utakmice. Međutim RK Rudar iz Ruda do kraja utakmice uspijeva nadoknaditi zaostatak te u zadnju minutu ulaze s golom zaostatka i mogučnošću da u potpunosti poravnaju utakmicu međutim na kraju ipak pobjeda odlazi u Dubravu. Time je RK Rudar iz Ruda definitivno pokazao da su momčad koju ne treba podcjeniti te da do zadnjeg trena mogu biti opasni.


S druge strane domaćin RK Rudan Labin nastavio je s dobrim rezultatima iz prošle sezone te vjerujemo, da će se nakon odlične utakmice u Varaždinu, takav niz nastaviti i ove subote u SC Franko Mileta.


Kao što smo već spomenuli, utakmica se igra u subotu s početkom u 20:00 sati u velikoj dvorani SC Franko Mileta.


 Ove subote sezonu u 1. HRLDA Zapad započinju dječaci Rukometnog kluba Rudan Labin i to na gostovanju u Rijeci. Kao i prijačnjih godina, državna liga igra se po turnirskom modelu po kojem dva para igraju protiv druga dva para. U našem slučaju RK Rudan Labin je u praru s RK Rovinjem te obje ekipe očekuju utakmice protiv RK Zameta i RK Trsata. Utakmice se igraju na Kozali u dvorani Dinka Lukarića s početkom u 11:00 sati.


·         11:00 / RK Zamet – RK Rudan Labin


·         12:00 / RK Trsat – RK Rovinj


·         13:00 / RK Rudan Labin – RK Trsat


·         14:00 / RK Rovinj – RK Zamet


rk mladi rudar sport nogomet rk rudan labin