[NAJAVA] 1/4 finala Kupa Hrvatske između RK Mladi Rudar : RK Nexe 15.3.2017. Dvorana Srednje škole Labin

[NAJAVA] 1/4 finala Kupa Hrvatske između RK Mladi Rudar : RK Nexe 15.3.2017. Dvorana Srednje škole Labin

13.3.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Ove srijede, 15.3. s početkom u 20:00 sati u Gradskoj dvorani Labin igra se utakmica 1/4 finala Kupa Hrvatske. Ždrijeb je ove godine spojio RK Mladi Rudar i RK Nexe iz Našica. Osmerostruki viceprvak Hrvatske, sudionik SEHA Gazprom lige od njezina početka te redoviti sudionik Kupa EHF već je jednom prilikom gostovao u Labinu međutim u sklopu revijalne utakmice dok se ovoga puta igra utakmica vrijedna ulaska u Final 4 Kupa Hrvatske.

Kovari su svoj put do 1/4 finala osigurali pobjedom protiv MRK Kozale. Utakmica je tada završila nerješeno tako da su pobjednika odlučivali sedmerci u kojima su spretniji bili rukometaši Mladog Rudara. S druge strane RK Nexe je u 1/8 finala bio bolji od RK Spačve rezultatom 39-29.

S obzirom da se očekuje velika gužva na ulazu u dvoranu, a trenutna situacija ne omogućuje nam druga rješenja, preporučuje se kupnja ulaznica u preprodaji na slijedećim mjestima: Design caffe, Caffe bar Olimp, Alter Ego bar & club, Cafee bar Dolce Vita.

Dođite i podržite kovare te se nadamo da ćemo svi skupa uživati u jednom rukometnom spektaklu. BUDI KOVAR - budi na tribini!

rk mladi rudar sport rukomet kup hrvatske