NAJAVA – I HMRL / BUZET: RU Mladi Rudar - RK Ivančica - U Buzetu nova epizoda Povratak otpisanih!

NAJAVA – I HMRL / BUZET: RU Mladi Rudar - RK Ivančica - U Buzetu nova epizoda Povratak otpisanih!

24.4.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Novonastale okolnosti u kojima su, osim igranja van Labina, lišeni usluga čak desetorice rukometaša iz udarne postave natjerali su upravu Mladog rudara na potez iz očaja ali i jedini mogući u koliko se želi, a očito je da želi, zadržati prvoligaški status.

Tako će se sutra, srijeda 25. travnja u 20:00 sati, u buzetskoj dvorani u derbiju koji će odlučiti o putniku u Drugu ligu ponovno na parketu, pored ostalih, naći: Diego Datos, Dalibor Zupičić i Tino Černjul, trio, i jedni od rijetkih, kojima je u Labinu bila upriličena oproštajna utakmica.

Osim njih na listi prinova je i jedan od najboljih prošle jeseni Amel Isanović, koji je zimus pod nerazjašnjenim okolnostima napustio Rudarsku, Franjo Prskalo te skupina povratnika koji su to učinili poodavno: Nino Lautizar, Vedran Jajčević, Mario Mušković i Denis Dorić.

Specijalistički liječnički pregled čak je napravio i aktualni predsjednik Patrik Franković, no čini se da će on ipak morati sačekati vremena kad, i ako, u zapisniku bude moglo biti barem 20 rukometaša.

Kako bilo da bilo u Rudarskoj su se maksimalno potrudili za častan završetak sezone. Opća mobilizacija i nanesena nepravda u režiji HRS-a motivirali su mnoge, pa ne čudi što se traži „dres više“. Inat i revolt se prenio i na navijački puk pa se u Buzetu, u privatnoj režiji, očekuje oko 200-300 Labinjana. Naime, zbog specifičnosti situacije u Rudarskoj se nisu odvažili na organizirani odlazak navijača u grad piva.
 

RU Mladi Rudar revolt Buzet otpisani nova epizoda RK Ivancica 1.HMRL najava HRS Patrik Frankovic drtbi dvorana Labin zabrana Diego Datos ispadanje