NAGRADNA IGRA: Koncert klape Intrade i Tomislava Bralića u svetvinčentskom Kaštelu! Osvojite: 2 x 1 ulaznicu! Budite prvi i odgovorite na nagradno pitanje!

NAGRADNA IGRA: Koncert klape Intrade i Tomislava Bralića u svetvinčentskom Kaštelu! Osvojite: 2 x 1 ulaznicu! Budite prvi i odgovorite na nagradno pitanje!

25.8.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Kao dodatak kulturnom programu koji je ovog ljeta predstavila Općina Svetvinčenat, 27. kolovoza u svetvinčentskom Kaštelu održat će se koncert klape Intrade i Tomislava Bralića uz gostovanje ženske klape Teranke i labinske pjesnikinje Roberte Razzi, a s početkom u 20 sati, istaknuo je Dalibor Macan, načelnik općine Svetvinčenat na prekjučerašnjoj konferenciji za novinare. Glazbeni događaj, koji organizira agencija Vozila pod pokroviteljstvom Općine Svetvinčenat, održat će se u Kaštelu i on je prvi u nizu koncerata pod nazivom »Zvijezde u Kaštelu«. Ovaj projekt je posebno važan za Općinu Svetvinčenat jer je sadržajno drukčiji od ostalih programa te time pridonosi raznolikosti naše turističke ponude, objasnio je predsjednik Turističke zajednice Svetvinčenat, Dean Pustijanac. Klapa Intrade djeluje već 24 godine te često gostuje na raznim smotrama i festivalima. Prepoznatljivi po komornom tonu, okušali su se u interpretaciji skladbi starih majstora moteta i madrigala iz vremena renesanse.

 

Ekskluzivni koncert @ Kaštel, Svetvinčenat, Četvrtak, 27.08.2009.

Klapa Intrade & Tomislav Bralić

Gosti večeri: Klapa Teranke(Pula) & Roberta Razzi (labinska pjesnikinja)

Cijena ulaznice: Stajanje 70 kuna, Sjedenje 100 kuna

Pretprodaja karata:

TZ Općine Svetvinčenat
Music Shop Link, Rovinj
Centar CD Shop, Pula
Frizerski Salon AS Pazin
Dallas Music Shop , Rijeka
Caffe Bar Valentino, Labin
Agencija Vozila, Labin (0959104065)


Za rezervaciju karata ili bilo kakvu dodatnu informaciju slobodno možete kontaktirati na telefon 052/853-333.

Početak: 20:00 sati
Otvaranje ulaza: 19:30 sati

 

 

LC Labin.com u suradnji sa Agencijom Vozila iz Labina, dijeli 2 x 1 ulaznicu za koncert u svetvinčentskom kaštelu, za dvoje najbržih natjecatelja ukoliko odgovore na pitanje:

 

Koliko godina na sceni djeluje klapa Intrade?

 

Odgovore šaljite u komentaru.

Molimo da se natječu samo oni sudionici koji zaista žele prisustvovati koncertu, kao i da obrate pažnju na pravila.

 

 

klape intrade savičenta svetvinčenat roberta razzi nagradna igra