Nada Peršić nova ravnateljica Osnovne škole „Vladimir Nazor“ u Potpićnu

Nada Peršić nova ravnateljica Osnovne škole „Vladimir Nazor“ u Potpićnu

8.9.2010. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Osnovna škola “Vladimir Nazor” iz Potpićna pedagošku je godinu započela s novom ravnateljicom, Nadom Peršić. Dugogodišnji ravnatelj Miroslav Sulić, koji je na čelu škole bio od 1984. godine, otišao je u redovnu mirovinu. Peršić je u školi zaposlena od 1993. godine na radnom mjestu profesora hrvatskog jezika.

Osnovna škola “Vladimir Nazor” osim matične škole djeluje i u tri područna odjeljenja i to u Tupljaku, Svetoj Katarini i Pićnu.  Ukupno ima 45 zaposlenih djelatnika, a broji 191 učenika.

Nova ravnateljica založiti će se za kasniji početak nastave. Naime trenutno razredna nastava počinje s radom u 07:15, dok oni stariji počinju s nastavom u 07:30. Razlog tako ranog početka nastave jest zajednički prijevoz učenika spomenute škole i učenika Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” iz Čepića. Tijekom pedagoške godine založiti će se za odvojeni prijevoz dviju škola te da učenici Osnovne škole “Vladimir Nazor” počinju nastavu kao i učenici u ostalim osnovnim školama, što je u 08:00 sati. Peršić je napomenula kako će se i dalje poticati timski rad kao i realizacija raznovrsnih projekata. Nova ravnateljica izabrana je na mandat od pet godina.

 

Foto: OŠ Vladimir Nazor Potpićan

 

škola ravnatelj oš vladimir nazor potpićan nada peršić miroslav sulić