Na Danima otvorenih vrata HOLCIMA predstavljena labinska Srednja škola

Na Danima otvorenih vrata HOLCIMA predstavljena labinska Srednja škola

8.5.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Dana 6.5.2016. organiziran je program za učenike osnovnih i srednjih škola „Daj ruku da pronađem pravo zanimanje“ u kojem su zanimljiva radna mjesta predstavili Holcim, Murexin, Rockwool i TE Plomin, a edukativne mogućnosti SŠ Mate Blažine, Politehnika i Fakultet ekonomije i turizma iz Pule te Rudarsko geološko naftni fakultet iz Zagreba.

 

HOLCIM je posjetilo četrdesetak učenika Srednje škole Mate Blažine Labin iz svih struka i zanimanja predvođeni ravnateljem Čedomirom Ružićem i voditeljicom Čedom Perko.

Okupljenim učenicima osnovnih škola Labinštine predstavljena je ponuda SŠMB-a za sljedeću školsku godinu dok su srednjoškolci imali jedinstvenu priliku čuti koja se sve zanimanja traže u lokalnim tvrtkama po završetku srednje škole ili studija, na čemu se zahvaljujemo Hoclimu koji je inicirao i dao mogućnost da na jednom mjestu učenici dobiju dragocjene informacije za njihovu profesionalnu orijentaciju i buduću karijeru.

 

ssmb.hr

 

 

holcim besplatna reklama struka karijere profesionalna orijentacija dan otvorenih vrata holcima srednja škola mate blažina