Moja ulica, moja ekipa: "Play of the day" Sanela Bojkića

Moja ulica, moja ekipa: "Play of the day" Sanela Bojkića

19.12.2016. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Sport

Branitelj naslova Šijana Spartans minimalnom pobjedom osigurala je osminu finala no nije to ona impresivna igra koju su prezentirali prošle godine. Bez Gorana Uroševića, Vigana Hoxhe, Amera Škiljana, a u ovom susretu i Denisa Omrčena to je nešto drugačije. Istina je da su im se priključili Robert Dadić, Toni Pavić koji je i pogodio za pobjedu te Kristijan Batelić čiju dobru igru kvari loša završnica. Nisu razočarali mladi igrači Arube koje na vratima predvodi nešto stariji Goran Vujica, no presudilo je iskustvo.

 

Iskustvo prevagnulo

Noćne ptice iz Cerovlja igraju zimsku ligu Grada Pazina, često nastupaju na turnirima i to je bilo primjetno u srazu protiv Marčane koja se okupila samo za ovaj turnir. Visoki rezultat u konačnici najbolje oslikava što se to događalo na terenu. Slijedile su tri odlične utakmice prepune uzbuđenja i odlične igre. Najprije su to prezentirali Vodnjanci i Pizzeria Jupiter u kojoj je do izražaja došlo iskustvo. Prekaljeni majstori malog nogometa naišli su na čvrstu ekipu koja je na dvije prethodne utakmice pokazala da ima znanje no prošlogodišnji polufinalisti su za njih bili neprijelazni. Posebno je raspoložen bio Sanel Bojkić koji je pogodio dva puta, a prvi pogodak je i "play of the day". Na prsa je prihvatio loptu koju mu je bacio vratar i s osam metara iz okreta u zraku volej udarcem zakucao loptu iza Leona Paceka. Izjednačio je Šimičević koji je iz blizine postavio nogu na udarac Balića, a nedugo zatim nakon udarca iz kuta ponovo Bojkić dovodi "jupiterovce" u vodstvo. Kako je vrijeme odmicalo Vodnjan je sve više pritisnuo, izvukao i vratara, ali nije uspio pogoditi mrežu, upravo suprotno, u zadnjoj sekundi Mavrić je sa svoje polovice pogodio prazan gol za 1:3. (B. VIDULIN)

 

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU

Dr. futsala sanel Bojkić mali nogomet turnir moja ekipa Bojka Moja ulica Pizzeria Jupiter klinci seniori veterani Noćne ptice Marčana Pula Mate Parlov