Moja ulica, moja ekipa: Labinština ostala bez predstavnika u osmini finala, čast brani još NK Rudar na Mini ulici!

Moja ulica, moja ekipa: Labinština ostala bez predstavnika u osmini finala, čast brani još NK Rudar na Mini ulici!

27.12.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Labinština je ostala bez predstavnika na turniru Moja ulica, moja ekipa koji se od 14. prosinca pa sve do 29. prosinca igra u dvorani Mate Parlov u Puli. Ove je godine mnogo momčadi s Labinštine igralo Ulicu, a istaknule su se plasmanom u šesnaestinu finala dvije: VALMAZZINGHI KOROMAČNO i SANTA DOMENICA CB VETERAN.
 
Momčad iz Koromačna u šesnaestini finala poražena je sa visokih 1:7 od jake momčadi VITA LEVA ELEKTROMETAL 2 dok je momčad iz Nedešćine poražena je takožer visokim rezultatom (0:8) od momčadi PIZZERIE JUPITER za koju čine i dečki s Labinštine a nekada okosnica Potpićna 98.: Fatos Hoxha, Sanel Bojkić te Patrik i Keven Drndić. Momčadima s Labinštine preostaju pripreme za 1. ZIMSKI KUP GRADA LABINA koji bi se trebao održati u terminu od 11.01. do 26.01. u organizaciji malonogometnog kluba Albona.
 
MINI ULICA
 
Čast da u četvrtfinalu brani boje Labinštine pripala je mladoj ekipi NK Rudara koja sutra s početkom u 15 sati igra sa Banjolama. Ukoliko NK Rudar prođe u polufinale igrati će sa boljim iz susreta Istra 1961 2 / Smoljanci-Sloboda.
 
Foto: Dragan Klapčić

Mini Ulica zimski kup pripreme Labin NK Rudar Moja ulica moja ekipa Pula Mate Parlov Pizzeria Jupiter Koromačno Nedešćina mali nogomet Albona