Mladi sa Salomonskih Otoka i njihov župnik stižu u Labin

Mladi sa Salomonskih Otoka i njihov župnik stižu u Labin

5.11.2009. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Društvo

Povodom Misijske nedjelje 18. listopada i pučkih misija koje će sljedeće godine biti u župi Rođenja Marijina u Labinu, posjetit će nas hrvatski misionar na Salomonskim Otocima o. Ivica Gregurec i njegovih osmero mladih župljana. Tim susretom i njihovim svjedočanstvom želimo približiti dašak jedne druge kulture i njihovog načina slavljenja Boga. U svojoj prezentaciji otac Ivica upoznat će nas s tom zemljom, a mladi će nam pjesmom i plesom prenijeti dio svoga načina života. Vjerujemo da će ta prezentacija i susret pobuditi veliko zanimanje te da će se svi prisutni obogatiti novim znanjima i iskustvima.

Susret u Labinu održat će se 9. studenog 2009. godine u 19 sati u područnoj školi „I. L. Ribar" na Katurama. Pozivamo sve da nam se pridruže u ovom zajedništvu.

Dobro nam došli! S obzirom da je njihova župa skromna i da imaju različite potrebe, oni koji su u mogućnosti mogu im pomoći novčanim prilogom. Unaprijed svima zahvaljujemo i radujemo se susretu. Bog vas blagoslovio! (Župa Rođenja Marijina, Labin)

 

župa labin posjet crkva rođenja blažene djevice marije ivica gregurec katolicizam vjera religija mladi salomonski otoci