Mladen Prskalo novi trener RK Rudan Labin

Mladen Prskalo novi trener RK Rudan Labin

4.7.2019. // IstraSport // Objavljeno u kategoriji Sport

Jučer je u Labinu predstavljen novi trener seniora RK Rudan Labin. Naime, dosadašnji strateg Ilija Lovrinović neće povesti Kovare u novu sezonu, već će to napraviti Mladen Prskalo, dosadašnji trener ŽRK Murvica, prvoligašica iz Crikvenice.

Imenovanje ne čudi, obzirom da je Prskalo trener s riječkom adresom, ali rodom iz Koromačna s dugim igračkim stažom u dresu labinskog rukometnog ponosa. Po ustoličenju na mjesto trenera Rudan Labina, izjavio je:

„Drago mi je da sam, evo, po prvi put, došao na mjesto trenera labinskog kluba“, rekao je Prskalo koji je bio trener u ŽRK Murvica posljednjih pet godina (ušao u Prvu HŽRL s njima), a prije toga radio je u Goraninu, Kvarneru i Zametu. Upitali smo ga koliki će mu biti problem „selidba“ muški rukomet:

„Ma ne bi trebalo biti poteškoća, sve pratim, dosta sam upućen u Prvu HRL Jug jer sam često gledao crikveničkog prvoligaša i znam što mogu očekivati. Liga nije baš lagana, ali vjerujem da će Uprava na zadovoljavajuć način kompletirati momčad“, rekao je novi trener labinskog prvoligaša koji je u Labinu igrao tri godine seniorskog rukometa.

mladen prskalo rk rudan labin sport rukomet patrik franković