Miss Automoto sporta predstavljanje kandidatkinja (2.dio)

Miss Automoto sporta predstavljanje kandidatkinja (2.dio)

9.4.2008. // Regional Express // Objavljeno u kategoriji Zabava

U drugom dijelu našeg predstavljanja kandidatkinja za izbor Miss Auto-moto sporta koje će se održati  12. travnja 2008. godine u hotelu Mimoza u Rapcu predstavljamo dvije kandidatkinje iz Pule.

Prva djevojka iz Pule zove se Ingrid Donkov i ima 19 godina, dok je druga kandidatkinja iz Pule Mirela Hasić,  koja  kao i Ingrid ponosno nosi svojih 19 godina.

Valerija Zorinić iz Karlovca naša je treća kandidatkinja koju predstavljamo u današnjem prilogu, Valerija ima 24 godine.Zadnja kandidatkinja koju predstavljamo u našoj drugoj najavi je Dijana Katalinić i dolazi iz Križevaca, Dijana ima 20 godina. Sutra predstavljamo zadnje četiri kandidatkinje za Miss Auto-moto sporta Hrvatske 2008.

Kandidatkinje: Mirela Hasić (19) iz Pule, Alenka Gvoić (19) iz Opatije, Katarina Kozina (20) iz Vinkovaca, Mila Šiško (19) iz Splita, Sanja Bežan (21) iz Karlovca, Ana Simonović (20) iz Osijeka, Kristina Pukljak (18) iz Osijeka, Linda Oreb (20) s Korčule, Ingrid Donkov (19) iz Pule, Dijana Katalinić (20) iz Križevaca, Valerija Zorinić (24) iz Karlovca i Anita Hunjadi (19) iz Crikvenice.

 

 

Miss Auto moto sport automobilizam Rabac Hotel Mimosa 6.nagrada Rabac - Labin kandidatkinje predstavljanje