Miss Automoto sporta predstavljanje kandidatkinja (1.dio)

Miss Automoto sporta predstavljanje kandidatkinja (1.dio)

8.4.2008. // Regional Express // Objavljeno u kategoriji Zabava

Zahvaljujući ljubaznosti organizatora izbora za Miss Automoto sporta koje će se održati 12. travnja 2008. godine u hotelu Mimoza u Rapcu a u okviru auto utrke „6. Nagrada RABAC - LABIN 2008“ predstavljamo vam četiri kandidatkinje za ovu laskavu titulu.

Prva kanditakinja je Katarina Kozina stara 20 godina koja dolazi iz Vinkovaca, druga kandidatkinja koju predstavljamo je devetnaestogodišnja Alenka Gvoić iz Opatije dok je treća kandidatkinja Ana Simonović iz Osijeka koja ima 21 godinu. Četvrta kandidatkinja koju možete pogledati u ekskluzivnom predstavljanju  je dvadesetogodišnja Linda Oreb iz Križevaca.

Sutra predstavljamo četiri kandidatkinje od kojih su dvije iz Pule. Možda su neke od ljepotice vaše „anonimne“ susjede, pa zato provjerite i dođite 12. travnja u Rabac.

 

U subotu izbor za Miss Hrvatske automoto sporta

U sklopu utrke u subotu u 20.30 u hotelu Mimoza u Rapcu održat će se finalni izbor za Miss Hrvatske automoto sporta 2008. Za laskavu titulu najljepše misice borit će se 12 djevojaka iz cijele Hrvatske, ističe Patricija Škunca, casting i event direktorica ovog izbora.


To su Mirela Hasić (19) iz Pule, Alenka Gvoić (19) iz Opatije, Katarina Kozina (20) iz Vinkovaca, Mila Šiško (19) iz Splita, Sanja Bežan (21) iz Karlovca, Ana Simonović (20) iz Osijeka, Kristina Pukljak (18) iz Osijeka, Linda Oreb (20) s Korčule, Ingrid Donkov (19) iz Pule, Dijana Katalinić (20) iz Križevaca, Valerija Zorinić (24) iz Karlovca i Anita Hunjadi (19) iz Crikvenice.


Nakon proglašenja u hotelu će se održat bal s misicama.

 

 

 

Foto povezana galerija

Miss Auto moto sport automobilizam Rabac Hotel Mimosa kandidatkinje predstavljanje