Ministarstvo okoliša financira projekte udruga s 3 milijuna kuna (Natječaj: potrebni obrasci za download)

Ministarstvo okoliša financira projekte udruga s 3 milijuna kuna (Natječaj: potrebni obrasci za download)

9.4.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Ministarstvo zaštite okoliša prostornog uređenja i graditeljstva raspisalo je natječaj za predlaganje projekata udruga u Republici Hrvatskoj u okviru raspoloživih sredstava državnog proračuna koji za 2008. godinu iznose 3.000.000 kuna. Prioritetna područja za financiranje projekta su zaštita okoliša i prostora.

Obrasci za prijavu projekata, zajedno s uputama za prijavljivanje, mogu se dobiti na web-stranici Ministarstva www.mzopu.hr, a rok za podnošenje prijedloga projekata je 20 dana od objave natječaja. Prijedlozi se šalju na adresu: Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Ulica Republike Austrije 20, Zagreb, dok će se odluka o odobravanju financijske potpore donijeti najkasnije u roku od 60 dana od dana zaključenja natječaja. Odluka će biti objavljena na web-stranici Ministarstva, a svaka udruga koja je prijavila projekt dobit će pisani odgovor s informacijom o odluci Stručne radne skupine.

 

Tekst natječaja (pdf)

Obrazac proračuna projekta (doc) (pdf)

Obrazac za prijavu PROJEKTA udruga za ostvarivanje financijske potpore iz Državnog proračuna za 2008. godinu na poziciji Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva (doc) (pdf)


 

ekologija natječaj dokumenti prijave EU Ministarstvo Ministarstvo zaštite okoliša Udruge financiranje