Ministar turizma u ponedjeljak u Labinu

Ministar turizma u ponedjeljak u Labinu

12.2.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Politika

Ministar turizma Gari Cappelli posjetit će u ponedjeljak 13. veljače Grad Labin, gdje će obići Hotel Peteani (Aldo Negri 9, 52220 Labin, HR), otvoren prošle godine. Posjet ministra počinje u 10 sati, a nakon obilaska Hotela Peteani ministar će posjetiti Gradsku knjižnicu Labin i rudarski kompleks Pjacal (10,45 sati). Domaćin ministru bit će gradonačelnik g. Tulio Demetlika.

 

Nakon Labina, ministar će se uputiti u Rabac gdje će ga predsjednik Uprave Valamar Rivijere Željko Kukurin upoznati s najvećim turističkim gradilištem u Hrvatskoj u 2017. godini. Sastanak je otvoren za predstavnike medija te počinje u 11,30 sati u Hotelu Valamar Sanfior  (Lanterna 1, 52221, Rabac).

 

Nakon predstavljanja investicije predviđen je obilazak gradilišta u pratnji predstavnika medija. Prvo mjesto okupljanja pred obilazak gradilišta je ispred glavnog ulaza u hotel Valamar Sanfior u 12:35 sati gdje će biti podijeljene zaštitne kacige i signalni prsluci. Zatim se osobnim automobilima kreće na gradilište, gdje su osigurana parkirna mjesta i od kuda počinje vođeni obilazak.

 

PR

 

 

 

rabac labin ministarstvo turizma turizam gari capelli