Meunarodni judo kup Trst - Arijan Agušaj izborio pobjedu

Meunarodni judo kup Trst - Arijan Agušaj izborio pobjedu

29.11.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U nedjelju 28. studenog 2010. godine, u tršćanskoj Sportskoj dvorani „Atleti Azzuri" održan je tradicionalni, trideset treći po redu, Međunarodni judo kup Grada Trsta.

 

Nastupilo je petstotinjak natjecatelja iz pedesetak klubova iz: Italije, Slovenije, Češke, Hrvatske, Mađarske, Rumunjski i Francuske a među njima i četvero iz labinskoj Judo kluba Ippon.

 

Goran Višković je u seniorskoj konkurenciji kategorije preko 100 kg. nominalno bio treći ali u konkurenciji isto toliko judaša. Sličan rezultat ostvarila je i Nikol Bonete u kategoriji preko 78. kg., ona je bila druga u konkurenciji svega dvije judašice.

 

Nino Štucin je u kategoriji preko 73 kg. kadetske konkurencije poražen u eliminacijskoj borbi te je ostao bez plasmana. Jedinu pobjedu izborio je Arian Agušaj, također u kadetskoj konkurenciji, u kategoriji do 60 kg. ali je uz još dva poraza natjecanje okončao na sedmom mjestu.

 

Ippon naredni vikend sudjeluje na Međužupanijskom kupu Ippon-2010. u Puli, a godinu zaključuju tjedan nakon toga nastupom na pojedinačnom Prvenstvu Istre u Puli.

 

LabinSport

 

judo borilački sportovi arian agušaj nino štucin