Memorijal HOUSE OF DAVID i ove godine na Dubrovi kraj Labina

Memorijal HOUSE OF DAVID i ove godine na Dubrovi kraj Labina

7.8.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

HOUSE OF DAVID, memorijalni glazbeni mini festival, održat će se drugu godinu za redom, u petak 14. kolovoza u čarobnoj atmosferi parka Dubrova kraj Labina. Cijeli event sjećanje je na prerano preminulog labinskog glazbenika Davida Tenčića, a organiziraju ga njegovi kolege s labinske scene, suradnici i prijatelji.
 
Na dva stage-a nastupit će 15-tak izvođača rock i elektronske glazbe. Tako će sa glavnga “Forrest Stage-a” zasvirati riječke legende LET 3, dubrovačke zvijezde u usponu SILENTE, sjajni riječki alternativci ONE POSSIBLE OPTION, te domaći alt-rockeri ELYN PORTER i blueseri VAANKA SCHKVARE.

Na elektronskom “Street Stage” floor-u glazbu će vrtiti DJ-i BEBETTO, BOODALE, MARTA, IGORRITZA B2B LIFE4FUNK, INNACA B2B DAMIAN, TINO DOBRIC B2B MARIN BIOČIĆ, TONI MANERO i TSCHOKY B2B DANNY CLARCK.
 
Cijena ulaznice za ovaj festival iznosi svega 60 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta koštati 80 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u labinskom DESIGN CAFFE-u, kao i na servisu ENTRIO.HR:
www.entrio.hr/event/house-of-david-dubrova-labin
www.entrio.hr/outlets
 
Video "HOUSE OF DAVID" 2014.
 
 HOUSE OF DAVID PR
+385 98 506813

House of David Dubrova park skulptura zidine park festival memorijal Labin stage floor rock elektronska glazba rave David Tenčić Let 3 Silente Bebetto