Maturanti: Naša je večer bila pobjeda života i slavljenje mladosti na način kako to mladi čovjek i zaslužuje

Maturanti: Naša je večer bila pobjeda života i slavljenje mladosti na način kako to mladi čovjek i zaslužuje

20.3.2023. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Maturalna večer i matura predstavljaju prekretnicu na životnom putu svakog mladog čovjeka.

S radošću i osmjehom prisjećamo se lijepih događaja kao što su druženja, školski uspjesi i šale, a želimo zaboraviti na one manje lijepe poput pandemije koja nas je zatvorila u kuće.

Naša je večer bila pobjeda života i slavljenje mladosti na način kako to mladi čovjek i zaslužuje.

Zato prvo želimo zahvaliti svojim roditeljima koji su nas pratili na dosadašnjem životnom putu, tješili nas, hrabrili i radovali sesvakom našem životnom uspjehu.

Nadalje, hvala našim razrednicima, profesorima i ravnatelju koji su, osim problemskih i školskih, rješavali s nama i one životne zadatke, te smo uz njihovu pomoć odrastali i stasali u mlade ljude koji su spremni koračati novim putevima.

Veliko hvala Gradu Labinu i ljudima koji nam omogućuju miran i dostojanstven život u našem lijepom gradu i ugodnoj i složnoj zajednici.

Hvala vrijednim i nadasve susretljivim ljudima iz hotelskog poduzeća Maslinica koji su nam pružili izvrsnu uslugu i zabavu. Za dobru atmosferu pobrinuo se bend „Night Express“ i DJ Stefix. Fotografkinja Rea Žigant i njena ekipa Noel Miletić (Dual weddings), Mateo Malvić (MTMV) i snimatelj Marin Stepčić svojim su profesionalnim savjetima koordinirali i ovjekovječili predivne svečane i plesne trenutke naše maturalne večere i zabave. Za izvrsne se partije, već tradicionalno, pobrinuo „Alterego“.

Također, hvala Autoškoli 3M, 1.Maj-u, Holcimu, Valamaru, Općinama Pićan i Kršan, Tecmonu, HEP-u, In2-u, Turističkoj agenciji Pino Viaggi, Rasadniku „Dives“ i svim ostalim  tvrtkama, obrtima, privatnim sponzorima i donatorima koji su doprinijeli da naša maturalna zabava bude svečanost za pamćenje. 

maturalna zabava maslinica maturanti