Mario Valentić ove subote na labinskom markatu - saznajte trikove za zdraviji život!

Mario Valentić ove subote na labinskom markatu - saznajte trikove za zdraviji život!

11.5.2023. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Kako je moguće da nešto bude zdravo, a ukusno?

Pokazat će nam to ove subote Mario Valentić, profesor kineziologije, HealthyFIT fitness trener i promotor zdravog načina života.

Mario je i autor OfficeFIT programa i HealthyFIT teambuildinga, ko-autor knjige "Detox program od A do Ž" te voditelj brojnih radionica zdravog stila života.

Upravo s jednom takvom stiže nam u Labin, gdje će na labinskom markatu, u subotu 13. svibnja od 9:00 do 11:00 posjetiteljima markata otkriti kako brzo i jednostavno spraviti ukusne smoothije od raznog voća i povrća.

U vremenu od 9 do 10 h predviđena je radionica za mlađe generacije, dok je od 10 do 11 h radionica za sve posjetitelje.

No to nije sve, za sve koji na labinski markat dođu s višekratnom torbom, u suradnji s Klubom mladih Crvenih križa Labin, Mario će dijeliti fine, netom pripremljene smoothije.

Smoothieji će biti posluženi u višekratnim brendiranim Za Labin bez plastike čašama koje su nedavno predstavljane na Festivalu cvijeća, a koje će ubrzo zaživjeti na svim gradskim eventima kako bi se reducirala količina odbačenih jednokratnih plastičnih čaša nakon javnih događaja.

I ova je aktivnost dio inicijative Za Labin bez plastike koja je Labinjanima predstavljena prije dvije godine, a koja svojim akcijama i djelovanjem ima za cilj smanjivanje jednokratne plastike na labinskom markatu, te na području grada.

Organizator je udruga PET Plus, a projekt je sufinanciran sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Vidimo se i ove subote na labinskom markatu!mario valentić labinski markat markat tržnica zdravlje