Stampar M - Stampar

Marino Faraguna prvak Hrvatske u semicontactu u starijim kadetima

Marino Faraguna prvak Hrvatske u semicontactu u starijim kadetima

12.6.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Marino Faraguna, državni prvak u semicontactu u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma, ponovio je uspjeh na državnom prvenstvu u disciplini  lightcontacta u starijim kadetima u kategoriji do 47 kilograma i time duplirao titulu državnog prvaka u svojoj kategoriji u konkurenciji starijih kadeta. Marino je ovim uspjehom postao jedan od rijetkih natjecatelja koji ima titulu prvaka u obje discipline u kojima nastupaju stariji kadeti.Iako je sjajno obavio svoj zadatak na natjecanju, primjećeno je da mu je u prvoj rundi prvog nastupa bila teška prilagodba na natjecanje u lightcontactu, jer je prije samo sedam dana postao viceprvak svjetskog kupa u semicontactu.  

Na natjecanju u organizaciji Hrvatskog kickboxing saveza i  kickboxing kluba"Mornar" iz Splita, uspješna je bila i Katarina Cukarić koja je postala viceprvakinja  Hrvatske u lightcontactu u starijim kadetkinjama u kategoriji do 65 kilograma.  

Drugi dio labinskog kluba nastupio je na međunarodnom natjecanju u Izlakama u Sloveniji gdje je Domagoj Josip Kubaj osvojio dvije bronce i to u semicontactu u konkurenciji kadeta, jednu u kategoriji do 37 kilograma a drugu u kategoriji do 42 kilograma

 

Josip Faraguna                                                             

semicontact kickboxing kbk budokai labin marino faraguna josip faraguna katarina cukarić domagoj josip kubaj