Marino Faraguna najbolji natjecatelj u kicklightu županijskom natjecanju u Puli

Marino Faraguna najbolji natjecatelj u kicklightu županijskom natjecanju u Puli

19.5.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

  U  Puli je održan drugi dio županijske lige u kickboxingu u disciplinama pointfighting, lightcontact i kicklight.  Na natjecanju, u organizaciji  Istarskog  kickboxing saveza,    nastupilo je  8 istarskih klubova.

 Labinski natjecatelji osvojili 4 zlata, 5 srebra i dvije bronce.

   Najuspješniji u labinskoj ekipi bio je Marino Faraguna sa dva osvojena zlata i to u  pointfightingu i kicklightu. Ujedno je u disciplini kicklighta proglašen najboljim natjecateljem  za što je nagrađen  prigodnim trofejem pobjednika.

 Filip Grbić osvojio je novih 6 bodova u pointfightingu u kategoriji do 47 kilograma kod mlađih kadeta te je sveukupno prvi u svojoj kategoriji.  Isti učinak imala je i Franka Fonović u lightcontactu u kategoriji do 60 kilograma,ali je sveukupno druga. Druga je i u pointfightingu u kategoriji do 60 kilograma kod starijih kadetkinja.

 Zlato je osvojio  Ivan Augustinović u  pointfightingu, kod seniora do 74 kilograma dok je  u lightcontactu bio drugi..

    Šest bodova osvojio je  u pointfightingu Erik Bertoša kod dječaka u kategoriji plus 32 kilograma, pa je zauzeo drugo mjesto i srebrnu medalju, a Toni Hrelja u kategoriji do 32 kilograma kod mladih kadeta bio je sveukupno trećeplasirani..

 Trećeplasirana je  Leila Pilaković u pointfightingu kod juniorki do 60 kilograma, a Valter Sandrić kod seniora u kicklightu u kategoriji do 84 kilograma osvojio je srebro.

 

Josip Faraguna

marino faraguna borilački sportovi kickboxing filip grbić